El Centre d'Art Maristany inaugura la mostra '85% de la matèria'


  • Comparteix:

El centre d'art

El centre d'art

El Centre d'Art Maristany (CAM) inaugura aquest dijous 'El 85% de la matèria' una exposició que parteix del préssec de pedra localitzat al Claustre durant la restauració dels anys 70. A partir d'aquesta troballa i les posteriors especulacions sobre l'origen, el CAM proposa combinar la imaginació amb les restes i els indicis plausibles. La inauguració començarà a dos quarts de vuit del vespre.

El préssec és tan realista que es diu que es tracta d'un 'préssec alquímic' i que els monjos que habitaven el Monestir a l'època medieval van aconseguir convertir la matèria orgànica en pedra.

En aquesta exposició, comissariada per Caterina Almirall, hi participen set artistes que exploren els mecanismes amb què la ment dóna imatge a allò que no es veu. A més, aquest dissabte a les cinc de la tarda, el centre ha organitzat una visita guiada, a càrrec de la comissària, per explicar les obres dels artistes. Aquesta iniciativa ha tingut la col·laboració dels alumnes d'escultura de la Casa Aymat i del Museu Arqueològic de Catalunya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.