Maite González guanya la 3a Beca Joan Cabanas-Alibau de Fotografia, dotada amb 2.000 euros


  • Comparteix:

La beca s'ha lliurat a Cal Gerrer

La beca s'ha lliurat a Cal Gerrer

La 3a Beca Joan Cabanas-Alibau, dotada amb 2.000 euros i que lliura l'Associació Fotogràfica de Sant Cugat (AFSC), ha recaigut enguany en Maite González, que l'any que ve podrà exposar la seva obra premiada, 'Ejes y coordenadas', a Cal Gerrer. L'obra premiada és un recull de díptics de grans dimensions que mostren imatges lligades entre sí, ja sigui per punts en comú o antagònics. Enguany s'han presentat 16 propostes al certamen, que l'organització veu 'consolidat'.

El president de l'AFSC, Miquel Abat, ha celebrat que enguany s'han presentat propostes no només des de Catalunya, sinó també des d'altres països, i ha posat en valor la qualitat dels treballs.

Es dóna el cas que la guanyadora d'enguany de la beca no ha pogut assistir a recollir el premi, ja que es trobava de viatge. Abat ha parlat de l'obra reconeguda, de la qual n'ha elogiat la complexitat.

Miquel Abat

No es tan fàcil com sembla, fer díptics, i ella ha fet un treball amb 25 díptics molt interessant.


Completen el palmarés del certamen les mencions d'honor a 'Lo último que se pierde es la esperanza', de Bernat Millet, i 'Fotografies de l'invisible', de Patrícia Bofill. Anna Jorder amb 'Projecte ÎLE' i Nagore Giménez amb 'Little fragments of my Mind' han quedat finalistes. L'acte d'entrega del premi ha tingut la presència de la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.