Tres alumnes de l'EMTSC participen des d'avui a la JOCIT i faran un concert diumenge a Tarragona


  • Comparteix:

Imatge del concert de la tercera edició de la JOCIT

Imatge del concert de la tercera edició de la JOCIT

Tres alumnes de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) participen a la 5a edició de la Jove Orquestra Catalana d'Instruments Tradicionals (JOCIT), que té lloc des d'aquest divendres i fins diumenge a Tarragona. En total, més de 40 músics d'entre 12 i 26 anys formen part d'un projecte de formació intensiva amb protagonisme per als instruments de cobla i de la música folk i de carrer com la gralla, l'acordió, el violí o la percussió. Diumenge a les 12 del migdia es farà un concert final al Teatre Tarragona dirigit pel compositor Roger Conesa.

Els joves passaran tres dies de treball intensiu en els quals podran compartir experiències i conèixer nous companys i companyes de tot Catalunya. A més, tindran l'oportunitat d'aprendre al costat de músics de renom i compositors que creen obres inèdites per a l'ocasió.

El concert d'aquest diumenge repassarà la feina feta durant les cinc edicions celebrades fins ara. Les entrades costen 10 euros i es podran adquirir al mateix Teatre Tarragona abans del concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.