Can Ninot acosta la història d''Els Pastorets' als més petits amb una adaptació amb titelles


  • Comparteix:

Una particular adaptació amb titelles d''Els Pastorets' ha divertit petits i grans aquest dissabte a Can Ninot. L'espectacle ha explicat la història d'un Lluquet i un Rovelló que busquen el tió, però que es troben amb diversos obstacles de Satanàs perquè no ho aconsegueixin.

El muntatge, anomenat 'Un conte de Nadal', ha presentat situacions còmiques d'uns pastorets valents que s'enfronten davant els entrebancs del dimoni. Es tracta d'una història inventada pels responsables de Can Ninot que ja han representat anys anteriors. Segons el director del muntatge, Tian Cusidó, l'espectacle pretén acostar aquesta tradició nadalenca als més petits d'una manera divertida.

Tian Cusidó

És divertida i és una manera de continuar amb la tradició. També fem 'Els Pastorets', però ens venia de gust fer una segona versió.


'Un conte de Nadal' s'ha tornat a representar aquest diumenge, i tindrà dues funcions més el cap de setmana del 23 i 24 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.