L'EMTSC comença el cicle d'activitats nadalenques amb una mostra de nadales i l'últim Punt de Trobada


  • Comparteix:

Una de les activitats nadalenques de l'EMSTC de l'any passat

Una de les activitats nadalenques de l'EMSTC de l'any passat

La mostra de nadales al carrer 'Per Nadal... Nadales!' de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) torna un any més a la ciutat aquest dissabte a les sis de la tarda a la plaça del Rei amb l'actuació dels alumnes més petits de l'escola. A les deu de la nit, l'entitat celebrarà l'últim Punt de Trobada al Casal Torreblanca i finalitzarà així el tercer cicle d'aquesta activitat impulsada des de l'EMTSC per donar a conèixer el repertori de la música tradicional dels Països Catalans.

Aquest últim Punt de Trobada comptarà amb convidats com el graller Manu Sabaté, la trompetista Alba Careta i la pianista Meritxell Neddermann. La coordinadora del centre, Júlia Solé, ha explicat que el més interessant de l'espectacle és la combinació entre la música tradicional i la moderna, i el paper del públic que cada vegada més s'anima a participar-hi.

Júlia Solé

El punt de trobada és com un concert obert de jazz amb la característica que ho fem amb temes de música tradicional. L'interessant és fer una barreja d'estils.


L'EMTSC també farà una cercavila conjuntament amb l'Ateneu Santcugatenc per posar música als recorreguts dels pessebres el 23 i el 28 de desembre i el 3 de gener. Les dues entitats sortiran des de la plaça de Sant Pere a les sis de la tarda i aniran casa per casa per visitar els pessebres presentats al concurs. El mateix dia 28, l'Escola de Música Tradicional farà un recorregut ambl'Esbart pels carrers de la ciutat ensenyant una mostra de les danses treballades a Andança.

Finalment, l'entitat tancarà les activitats de Nadal acompanyant musicalment les carrosses de la Cavalcada de Reis amb gralles i timbals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.