Lluís Ribas inaugura local amb la presentació de la seva nova obra centrada en Dalí i Warhol


Temes relacionats

L'Espai Lluís Ribas transforma l'antic magatzem de la galeria en el nou espai d'exposicions (21/nov/17)


  • Comparteix:

Exposició de Lluís Ribas al local anterior

Exposició de Lluís Ribas al local anterior

L'artista santcugatenc Lluís Ribas presentarà aquest dilluns a les vuit del vespre la seva última obra amb motiu de la inauguració del nou local al carrer de Gorina 13, just al costat on es trobava l'antiga galeria Espai Lluís Ribas. En aquest últim treball, Ribas s'allunya de l'estil realista i fa un homenatge a Salvador Dalí i Andy Warhol, combinat amb unes fotografies que va fer a l'artista surrealista català. En aquest sentit, Ribas centra en aquesta obra tres moviments artístics: el surrealisme de Dalí, el pop art de Warhol i el món del còmic dels anys 70.

Ribas ha explicat a Cugat.cat que aquesta última obra li ha servit per 'trencar amb les obsessions' d'un projecte que desenvolupa des de fa més d'un any.

Lluís Ribas

Ha sigut per trencar les meves obsessions que tinc amb l'últim projecte. Ha estat el got d'aigua fresca que necessitava i ho presento amb molta il·lusió.


L'artista santcugatenc també ha justificat el trasllat de local davant 'el canvi que ha patit el món de l'art' amb el qual 'les galeries d'art han perdut molts visitants'. Per aquesta raó, l'espai cultural centrarà l'activitat comercial a Internet i reduirà l'horari de la galeria, que estarà oberta tres dies a la setmana: dijous i divendres a la tarda i els dissabtes matí i tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.