Sant Cugat homenatja la gent gran amb un concert de Nadal dedicat a Granados


Temes relacionats

El Concert de Nadal per a la Gent Gran homenatja els records d'aquest col·lectiu amb cançons del passat (18/des/16)

Sant Cugat celebra l'any Granados amb una quinzena d'activitats ( 2/oct/16)


  • Comparteix:

Moment del concert / Foto: Localpres

Moment del concert / Foto: Localpres

Gent gran del municipi ha gaudit aquest dissabte del tradicional concert organitzat per a aquest col·lectiu. 'El cant de les estrelles' ha estat l'obra triada enguany, en un espectacle al Teatre-Auditori que han donat forma l'Orquestra i el Cor del Conservatori de Sant Cugat, el Cor Albada, l'Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles i els intèrprets Emili Brugalla i Kayla-Joy Portugal al piano i Clara del Ruste com a rapsode. Les nadales també han tingut el seu espai en aquesta iniciativa que ha servit per tancar l'Any Granados a la ciutat.

Ja fa 18 anys que la ciutat homenatja la seva gent gran amb aquesta iniciativa que els beneficiaris celebren i molts repeteixen.

Públic

Ja són tres anys que vinc al concert i m'agrada. / És la primera vegada perquè m'ha convidat una amiga. / Fa molts anys que vinc. / L'he gaudit molts anys. / Ho trobo perfecte, la gent gran estem esperant que facin coses per a nosaltres.


L'acte ha tingut la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, la tinenta d'alcalde de Cicle de Vida, Susanna Pellicer i dels responsables dels casals i llars d'avis de la ciutat, a més de la portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla. Conesa ha destacat que Sant Cugat té una gent gran activa.

Mercè Conesa

Tenim una gent gran activa. És molt important perquè demostra una ciutadania saludable que té en compte la gent gran.


El concert ha estat presentat per la periodista Marina Romero i s'ha repetit a les set de la tarda en una funció oberta a tota la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.