Doble estrena a les cartelleres de Sant Cugat en l'últim cap de setmana de l'any


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula 'El gran showman'

Un moment de la pel·lícula 'El gran showman'

Les cartelleres de Sant Cugat estrenen aquest divendres dues pel·lícules. 'El gran showman', amb Hugh Jackman, Michelle Williams i Zac Efron es podrà veure tant a Cinesa com a Yelmo. Aquest últim cinema també estrena la comèdia 'Pitch Perfect 3'.

'El gran showman'
El film és un musical que celebra el naixement del 'show business' i explica la història de P.T. Barnum, un visionari 'showman' i empresari circense que va sorgir del no-res per crear un espectacle que es va convertir en un èxit mundial i que va ser reconegut com 'el millor espectacle a la terra'.



'Pitch Perfect 3'
Tercera part de l'exitosa franquícia musical sobre les aventures de les components femenines del grup de música a capella anomenat 'Las Barden Bellas'. La proposta torna amb més música, humor i noves coreografies. Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow i Hailee Steinfeld tornen a encapçalar el repartiment.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.