El Teatre-Auditori reviu l'esperit de gresca dels valsos de la família Strauss


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha portat aquest dimecres i aquest dijous al Teatre-Auditori el tradicional concert de valsos i danses, que ha transportat el públic als temps en què la família Strauss composava música de ball i de gresca. Els dos concerts han tingut la participació del músic italià Luca Bagagli com a director convidat. De fet, Itàlia ha tingut protagonisme especial a les vetllades, ja que han sonat peces de Rossini, Poncelli i també de Nino Rota, compositor del director de cinema Federico Fellini.

El director de l'OSSC, Josep Ferré, ha subratllat que bona part de la música que s'ha ofert en aquesta proposta es va composar originalment perquè el públic mogués l'esquelet.

Josep Ferré

És música per ballar. Si Strauss veies el teatre es preguntaria per què la gent no és belluga. Estava pensat perquè a les festes majors un noi portés una noia a ballar.


El repertori d'aquest concert ja tradicional de les festes de Nadal a Sant Cugat també ha incorporat nadales catalanes de Salvador Brotons i sardanes d'Eduard Tolrà. A l'inici, a més, els violoncelistes han interpretat 'El cant dels ocells' en suport als 'presos polítics' i als seus familiars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.