La novel·la 'Un amor', del santcugatenc Alejandro Palomas, arriba avui a les llibreries


  • Comparteix:

Palomas va guanyar el Premi Nadal amb aquesta novel·la / Foto: ACN

Palomas va guanyar el Premi Nadal amb aquesta novel·la / Foto: ACN

La novel·la guanyadora del 74è Premi Nadal, 'Un amor', de l'escriptor santcugatenc Alejandro Palomas, arriba avui a les llibreries en català i castellà. En aquesta ocasió, l'autor es torna a endinsar literàriament en una història familiar després de les celebrades 'Una mare' (Columna), 'Un fill' (Bridge) i 'Un gos' (Columna).

La novel·la està protagonitzada per l'Amàlia, una dona que supera els 70 anys i que viu amb l'objectiu de vetllar pels seus fills. El dia abans que se celebri el casament de la seva filla mitjana, l'Emma, una funesta coincidència cau com una bomba en el mapa familiar i ho desequilibra tot. 'Un amor' és una història d'una família unida i, alhora, desunida pels secrets i per la necessitat dels seus membres de sentir-se pròxims els uns als altres. Així ho ha explicat el mateix autor.

Alejandro Palomas

El nucli fonamental de l'obra és una família de molt pocs membres preparant un casament. És una família com qualsevol de les nostres i és una ciutat que pot ser qualsevol ciutat, però és un color diferent. Té una intensitat molt Palomas.


La novel·la repassa 24 hores d'aquesta família en l'època actual a la ciutat de Barcelona. Tot i això la capital catalana no s'hi reconeix ni està reflectida de cap manera en especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.