El Teatre-Auditori arrenca dimarts que ve la nova programació amb el doblement guardonat 'inTarsi'


  • Comparteix:

Fer riure i pensar és l'objectiu amb què l'espectacle de circ 'inTarsi', guardonat amb el premi especial del jurat als Zirkolika i el MAX 2017 al Millor Espectacle Revelació, donarà dimarts que ve el tret de sortida a la programació de febrer a maig del Teatre-Auditori. Durant quatre mesos l'equipament municipal proposa una quarantena d'espectacles per a tots els gustos i les edats. Amb una aposta en ferm pel teatre, amb 15 muntatges, l'escenari s'omplirà amb noms propis com el de Lluís Homar, que després posar-se a la pell de tots els personatges de 'Terra Baixa' torna a Sant Cugat per posar-se el nas de Cyrano de Bergerac.

Els amants de la dansa podran gaudir de quatre propostes amb espectacles com 'La Bella i la Bèstia', del Malandain Ballet Biarritz. Com és habitual, la programació també inclou muntatges familiars i proposa el retorn del Mag Lari al teatre amb el seu nou show, 'Dolce Vita'.

La música farà vibrar de valent l'equipament amb 12 actuacions d'allò més diverses que proposen entre d'altres un concert en solitari de Yann Tiersen, compositor de bandes sonores com 'Amélie' i 'Good Bye, Lenin' i la tornada a Sant Cugat d'Ara Malikian, un dels violinistes més explosius del panorama musical.

El Teatre-Auditori i el Teatre de Mira-sol continuen estrenyent llaços amb una proposta de cinc muntatges a l'equipament mirasolenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.