La pianista i compositora Clara Peya improvisarà avui al piano en solitari al MUT del Casal Torreblanca


  • Comparteix:

Clara Peya va presentar l'espectacle 'Oceanes' al Teatre-Auditori

Clara Peya va presentar l'espectacle 'Oceanes' al Teatre-Auditori

La compositora i pianista Clara Peya torna aquest dijous al MUT del Casal Torreblanca amb un concert protagonitzat per les improvisacions melòdiques. Peya transformarà les seves cançons en una sessió musical que començarà a les nou del vespre amb taquilla inversa. La proposta forma part de la programació del cicle de música al MUT.

En aquesta ocasió, la pianista actuarà en solitari i utilitzarà les seves creacions com a base per a la improvisació. De fet, els concerts en petit format són una de les fórmules preferides de l'artista.

Clara Peya

Jo em sento molt més còmoda amb els petits formats que amb els grans des de tota la vida. Crec per la música que faig jo són molt més adients. El format així més de bar, que és menys grandiloqüent, m'agrada molt.


La també compositora ha avançat a Cugat.cat què podran escoltar els espectadors que s'acostin fins al concert.

Clara Peya

Sempre és normalment barreja. Em ve de gust fer temes nous, estrenaré algun tema nou perquè em ve molt de gust i navegaré una mica pel meu imaginari.


Peya ha posat sobre la taula la importància que la cultura sigui 'universal i accessible a tothom'. És per això que no s'ha fixat un preu d'entrada sinó que serà amb el sistema de taquilla inversa.

La pianista ha visitat diverses vegades la ciutat. L'any passat va ser l'encarregada de tancar el 4t Cicle de Concerts Castell de Canals amb el seu darrer disc, 'Oceanes', on ret homenatge a les dones importants de la seva vida. Un disc que també va portar sobre l'escenari del Teatre-Auditori acompanyada per la veu de Sandra Sangiao, el contrabaix del santcugatenc Vic Moliner, la percussió de Didak Fernández i la guitarra i els efectes electrònics de Panxii Badii.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.