El biopic de Churchill arriba als cinemes de Sant Cugat amb 'El instante más oscuro'


  • Comparteix:

Les estrenes de cinema porten aquest divendres a les sales de Sant Cugat 'El instante más oscuro', la biografia del que va ser primer ministre del Regne Unit durant la Segona Guerra Mundial, Winston Churchill, del director Joe Wright i amb Gary Oldman al capdavant. Yelmo també proposa la pel·lícula escrita i dirigida per Martin McDonagh 'Tres anuncios en las afueras', guanyadora de quatre Globus d'Or en les categories de millor pel·lícula de drama, actriu de drama (Frances McDormand), repartiment i guió. Les sales del centre comercial també projecten el film d'animació 'The Jungle Bunch' i la cinta de producció espanyola 'Thi Mai, rumbo a Vietnam'.

'El instante más oscuro'
Aquest drama històric repassa la negativa de Winston Churchill a acceptar la derrota del Regne Unit, la rendició o un acord de pau amb els nazis i com aquesta posició va servir d'inspiració a la resistència britànica. Així, durant els primers anys de guerra que els britànics es van quedar sols en l'oposició a l'Alemanya nazi, Churchill haurà de suportar l'hora més fosca i lluitar pels seus ideals per canviar el curs de la història mundial.

El film està signat pel director Joe Wright i entre el repartiment hi ha Gary Oldman que fa el paper protagonista de Winston Churchill, Ronald Pickup, Ben Mendelsohn, Kristin Scott Thomas i Lily James.



'Tres anuncios en las afueras'
A l'estat nord-americà de Missouri, Mildred Hayes decideix gastar-se tots els seus estalvis en tres tanques publicitàries per posar en evidència la incompetència de la policia. El cas és que han passat diversos mesos des de la violació i assassinat de la seva filla i la mare encara no sap què va passar.

Les tres tanques estan instal·lades a l'entrada del poble amb missatges molt controvertits sobre el cap de la policia William Willoughby. Aquesta iniciativa servirà per divulgar un recordatori: el d'un crim sense resoldre i un delinqüent fora de la presó. Les conseqüències del gest de la mare seran una guerra oberta contra la policia i una agra resposta per part dels habitants del poble.

El britànic Martin McDonagh escriu i dirigeix aquesta pel·lícula amb les interpretacions de Frances McDormand, Woody Harrelson, Abbie Cornish, Sam Rockwell, Peter Dinklage, John Hawkes, Caleb Landry Jones i Samara Weaving.



'The Jungle Bunch. La colla de la selva'
Amb l'aspecte d'un pingüí però amb l'interior d'un veritable tigre, en Maurici ha estat criat per una tigressa i ara es dedica, al costat dels seus amics, a garantir la pau a la selva, com va fer la seva mare abans que ell. Quan l'Igor, un coala malvat, vol destruir la selva, en Maurici i el seu equip s'organitzaran i lluitaran contra l'exèrcit de babuïns liderats pel coala.



'Thi Mai, rumbo a Vietnam'
La Carmen rep la notícia que la seva filla Maria ha mort en un accident. Després d'uns dies, va a casa seva i descobreix, a través d'una carta, que a la seva filla li acaben de concedir l'adopció d'una nena vietnamita, la Thi Mai. Després d'aquest descobriment, decideix viatjar al Vietnam al costat de les seves millors amigues per emprendre l'aventura de la seva vida.

Mentre busquen a la nena es produirà un xoc cultural ja que cap de les dones ha sortit mai de l'Estat, un fet que generarà situacions delirants.

Dirigida per Patricia Ferreia, la producció té les interpretacions de Carmen Machi, Aitana Sánchez-Gijón, Adriana Ozores i Dani Rovira.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.