L'Ajuntament valora molt positivament la participació de Sant Cugat en el Fòrum


  • Comparteix:

La nostra ciutat ha aportat un total de 21 activitats a aquest esdeveniment

La nostra ciutat ha aportat un total de 21 activitats a aquest esdeveniment

Satisfacció a Sant Cugat per les activitats que s'han organitzat des de la nostra ciutat en el marc del Fòrum de les Cultures Barcelona 2004. Des de l'equip de govern s'ha fet una valoració positiva de les 21 activitats que ha aportat la ciutat.

En aquests 141 dies de Fòrum, la ciutat ha aportat 21 activitats, la qual cosa ha convertit a Sant Cugat en un dels municipis que més ha participat en aquest esdeveniment. La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, fa una valoració molt positiva sobre aquest projecte.

Àngels Solé

Estem molt contents, perque era una gran aposta el fet d'intentar engrescar a les nostres entitats i ciutadants a participar en un projecte de ciutat que enteníem que havia de ser molt transversal.


En els diferents actes que s'han realitzat, hi han participat 15 entitats i associacions, 9 de les quals hi han participat com a col·laboradors directes. Els organitzadors han tingut la iniciativa i han liderat en tot moment el projecte. Àngels Solé ens ho explica.

Àngels Solé

Totes ha rebut el nostre suport. Ells han tingut la iniciativa i han liderat en tot moment el projecte. Hem aconseguit que el Fòrum fos un projecte amb molt d'èxit, i aquest era el nostre objectiu.


'Un gest per la pau', Mikado, o 'The Power of Peace', són alguns dels actes que han tingut més ressò i rellevància dins del Fòrum a Sant Cugat. Amb tot, els organitzadors esperen que els santcugatencs tinguin prou elements de reflexió a favor d'una cultura de la pau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.