El santcugatenc JR Armadàs debutarà com a dramaturg i director amb l'obra de microteatre 'Rumba catalana'


  • Comparteix:

El cartell de l'obra

El cartell de l'obra

L'escriptor santcugatenc J. R. Armadàs debutarà al món del teatre l'1 de febrer amb 'Rumba catalana', la seva primera obra com a dramaturg i director. L'estrena es farà a Microteatre Barcelona i estarà en cartell de l'1 al 25 de febrer. L'espectacle està basat en el relat 'L'auca de Blanco Herrera', escrita pel mateix Armadàs i inclosa al recopilatori 'Terra de crims', una història a cavall entre la comèdia i el gènere negre.

La història està protagonitzada per Esther Nubiola i Martina Roura, i està ambientada en la rivalitat entre Sant Cugat i Rubí en una entrevista que una periodista li fa a una jove mare santcugatenca. 'Rumba catalana' també suposa el debut en microteatre de les dues actrius. Nubiola ha desenvolupat la seva carrera sobretot al cinema, en pel·lícules com 'Tirant lo Blanc', de Vicente Aranda, mentre que Roura s'ha centrat en el teatre, en propostes com 'L'espera', de Bernat Pons, i 'A propòsit de Macbeth', dirigida per Mercè Mariné.

L'escriptor santcugatenc ha explicat a Cugat.cat que ha hagut d'adaptar la història per convertir-la en un diàleg entre els dos personatges en un format teatral. És una feina per a la qual ha tingut el suport de les actrius.

JR Armadàs

La feina d'escriptor és molt solitària. En canvi, al teatre hi intervenen les actrius. No només han donat més forma als personatges, sinó que també han ajudat a construir-los.


L'obra es representarà de dijous a diumenge fins al 25 de febrer i es repetirà cinc vegades els dijous i diumenges i cinc els dissabtes, entre sis de la tarda i dos quarts de deu del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.