'Ocells de pas', protagonista avui del cicle de cinema en família


  • Comparteix:

La pel·lícula explica la història de la Cathy i la Margaux

La pel·lícula explica la història de la Cathy i la Margaux

El cicle de cinema en família proposa aquest diumenge el film 'Ocells de pas'. La pel·lícula, dirigida per Olivier Ringer, va adreçada al públic familiar i es podrà veure a les sales de Cinesa. La projecció del film començarà a les dotze del migdia. L'entrada té un preu de quatre euros i de tres, per als menors de 25 anys.

El film el protagonitza la Cathy, una nena que té un pare amb pensades molt curioses. Per al seu aniversari, li ha regalat un ou d'ànec amb la intenció que el covi i que després en sigui la seva mare. Però, casualment, en néixer, a qui primer veu el petit ànec és la Margaux, una amiga de la Cathy que va en cadira de rodes. Per protegir i salvar l’ocell, les dues nenes s’escapen i emprenen una aventura de llibertat, un periple en què descobriran molt més sobre elles mateixes que sobre el rescat d'un palmípede.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.