Can Ninot posa en marxa avui la nova programació, que aposta pels més petits de la casa


  • Comparteix:

Can Ninot

Can Ninot

Can Ninot engega aquest dissabte la programació de gener amb una nova aposta pels contes populars i pels infants de 0-3 anys, seguint una demanda del públic. Així, el teatre programa a les onze del matí 'Miranius', a càrrec de la companyia Pam i Pipa, i a les sis de la tarda 'Els tres porquets', de la companyia Tian Cusidó, que també es podrà veure aquest diumenge a les dotze del migdia. Les entrades i les reserves es poden fer al web del teatre.

El cap de setmana que ve, estan programats tres muntatges: dissabte a les onze del matí es podrà veure 'El viatge d'en Jan', de la companyia Tiravec, i a les sis de la tarda 'La rateta presumida', de la companyia Veus-Veus. L'endemà, a les dotze del migdia, serà el torn de 'Pinotxo', de la companyia Tian Cusidó.

El director de Can Ninot, Tian Cusidó, explica quin tipus de propostes conformen la nova programació.

Tian Cusidó

Sempre titelles amb molta música i arguments adaptats als més petitts que tracten temàtiques d'interès per als més menuts.


Expansió
Can Ninot arribarà a finals de mes fora de Sant Cugat en una aposta per crear un circuit de qualitat per a artistes de petit format. Dissabte de la setmana que ve, obrirà les portes un espai a càrrec de la companyia a l'Hospitalet de Llobregat. La companyia té previst un pla d'expansió de tres anys per incorporar-se al teixit associatiu de la ciutat llobregatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.