La Biblioteca del Mil·lenari incrementa el seu fons fins als 35.500 documents


  • Comparteix:

Un 17% dels santcugatencs utilitzen aquest equipament cultural

Un 17% dels santcugatencs utilitzen aquest equipament cultural

La Biblioteca del Mil·lenari ha registrat, durant el primer semestre del 2004, un increment tant d'usuaris com de fons documental. Actualment, un 17% dels santcugatencs són usuaris d'aquest equipament. Pel que fa al fons, durant l'any 2003 es va incrementar un 18% i ara mateix hi ha prop de 35.500 documents.

La Biblioteca del Mil·lenari continua creixent, tant en nombre d'usuaris com pel que fa al fons documental. Durant l'any 2003, hi va haver un increment del 18% del nombre de documents. Aquest creixement no s'ha aturat durant el 2004, i en el primer semestre ha estat del 5'3%

Això vol dir que, a data d'avui, aquest equipament disposa d'un fons de quasi 35.500 documents, i que continua creixent per adaptar-se a les necessitats de la nostra ciutat. Ho explica la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé.

Àngels Solé

El fons documental de la bibliotea es va incrementant any rera any i hi ha una voluntat per poder arribar a disposar del fons que hauria de tenir una ciutat com la nostra.


Una altra dada rellevant és l'increment d'usuaris que fan servir internet, i que en 4 anys ha passat de 1.500 a més de 17.200. En aquest sentit, Solé ha valorat molt positivament l'interès que tenen els ciutadans per aquest servei.

Àngels Solé

L'interés per aquest servei és evident i a més també ha funcionat el boca-orella i els usuaris de la Biblioteca cada cop coneixen més la seva existència.


Durant l'any 2003, aquest equipament ha donat en préstec més de 100.000 documents i, actualment, el nombre d'usuaris és del 17% del total de santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.