El florestà Ignasi Millet protagonitza el nou film de Ventura Pons sobre Rubianes, Ocaña i Gato Pérez


  • Comparteix:

Ignasi Millet, a l'esquerra, amb Jesús Pérez, germà bessó del pintor José Pérez Ocaña / Foto: ACN

Ignasi Millet, a l'esquerra, amb Jesús Pérez, germà bessó del pintor José Pérez Ocaña / Foto: ACN

El director de cinema Ventura Pons torna a comptar amb el florestà Ignasi Millet com a protagonista en el documental 'Universal i Faraona', en el qual ret homenatge al pintor José Pérez Ocaña, a l'humorista Pepe Rubianes i al músic Gato Pérez, vinculat també al districte. El relat es construeix a partir de converses entre els coneguts i els familiars dels homenatjats, com la que Millet manté amb el germà bessó d'Ocaña. El documental s'estrena aquest divendres als cinemes Zumzeig de Barcelona.

'Universal i Faraona' és la Barcelona mestissa de figures com Ocaña, Rubianes i Gato Pérez, i Ventura Pons s'hi endinsa a través dels testimonis personals. Ignasi Millet ha admès que li ha fet molta il·lusió tornar a treballar amb el director barceloní i recordar passatges vitals de joventut que va compartir amb Ocaña. Millet explica que no coneixia el germà de l'artista fins al moment de filmar l’escena, però que van connectar molt bé.

Ignasi Millet

La sorpresa ha estat fantàstica perquè el Jesús és una persona amb una energia i una força brutal. És una manera de tancar el cercle, conèixer el germà i retornar als records d'adolescència.


Carles Flavià i Jaume Sisa recorden el músic d'origen argentí Gato Pérez. Per parlar de Rubianes, Pons ha fet servir unes imatges inèdites d'un viatge de l'humorista a Kènia i Uganda.


TRAILER UNIVERSAL I FARAONA V.O. from Els Films de la Rambla on Vimeo.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.