La nova programació de la XCCP arriba amb un cicle de música electrònica com a gran novetat


  • Comparteix:

Land of Coconuts presentarà el nou disc en directe al març

Land of Coconuts presentarà el nou disc en directe al març

La programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) per als mesos de febrer a juliol manté l'aposta per les arts escèniques, les conferències i les exposicions amb segell santcugatenc. A més, la principal novetat és el cicle 'Nits d'electrònica', que el tercer divendres de cada mes portarà els joves DJ de la ciutat al Casal Torreblanca. El catàleg proposa una gran oferta cultural i moltes activitats amb entrada gratuïta.

El calendari teatral a Mira-Sol arrencarà amb l'obra 'A mi no em diguis amor', a càrrec de la companyia amfitriona Mira-sol Teatre. Per al maig quedaran dues cites destacades: la proposta de microteatre 'Píndoles' a Mira-sol i el cicle Altre-Teatre al Casino de la Floresta.

El tercer diumenge de cada mes continuaran les sessions del Vermut & Swing a la plaça de Can Quitèria i el 3 de juny tornarà el Pícnic Musical als Jardins del Monestir.

El Casal Torreblanca acollirà els concerts més destacats. La temporada arrenca l'1 de febrer amb els santcugatencs Pantaleó. La representació local continuarà amb la presentació del nou disc dels Land of Coconuts, el pop de Frank Montasell i el 'cantaor' Pere Martínez.

No falten a la programació propostes per als més petits de la casa, com l'espectacle 'En Patufet', de la Companyia Tian Cusidó. Les conferències al Xalet Negre, el cicle Astrofísica i Cosmos, el documental del mes i el catàleg d'exposicions completen tota la oferta cultural de la XCCP fins a l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.