'Romeo y Julieta, una mirada distinta', la proposta d'avui del Teatre de Mira-sol


  • Comparteix:

L'obra de 'Romeo y Julieta, una mirada distinta' / Font: Santcugat.cat

L'obra de 'Romeo y Julieta, una mirada distinta' / Font: Santcugat.cat

El Teatre de Mira-sol proposa aquest divendres 'Romeo y Julieta, una mirada distinta' de la companyia Antzoki Teatteri. L'obra és de petit format, amb cinc actors, i ofereix una lectura diferent del clàssic de Shakespeare on, en aquest cas, es planteja l'amor entre dues persones amb discapacitat. La funció, dirigida per Tony Casla, es podrà veure a les nou de la nit amb un preu d'entrada de cinc euros, amb reserva, i vuit euros a taquilla.

'Romeo y Julieta, una mirada distinta' estarà protagonitzada per Enric Pera i Cristina Vallribera, acompanyats per Júlia Ferré, Sela Conde i Elísabeth Quevedo. L'objectiu de la companyia és demostrar al públic la transversalitat de l'amor, que totes les persones es poden enamorar més enllà de la riquesa, la bellesa i l'edat que tinguin.

La posada en escena és senzilla, no hi ha decoració. A l'escenari, només hi ha els actors i els seus moviments acompanyats de pocs elements més, de música i llum. D'aquesta manera la companyia vol remarcar que els objectes materials perden importància en la relació d'amor de Julieta i Romeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.