'La calavera de Connemara' porta la culpa i la mort vestides d'humor negre al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Pol López (actor): 'El text de 'La calavera de Connemara' és una partitura perfecta per fer riure' (27/gen/18)


  • Comparteix:

'La calavera de Connemara' ha fet riure i reflexionar sobre la mort aquest dissabte el públic del Teatre-Auditori. L'obra de Martin McDonagh, adaptada per Pau Gener i dirigida per Iván Morales, explica la investigació d'un assassinat en un poble petit de l'oest d'Irlanda i està protagonitzada per Pol López, Oriol Pla, Marta Millà i Xavi Sáez.

'La calavera de Connemara' dissecciona amb humor negre alguns dels aspectes més crus i grotescs de l'ésser humà. Pol López interpreta Mick Dowd, un home solitari i misteriós amb problemes amb l'alcohol que treballa desenterrant restes de cossos del cementiri d'un poble rural irlandès per fer lloc als nous morts. López explica que el públic es pot reconèixer en els personatges i en l'espai on està ambientada.

Pol López

Està ambientada en un poble petit, on tothom es coneix, hi ha molta rumorologia i tothom sap les misèries de cadascú. La gent s'hi reconeix malgrat l'exageració dels caràcters, riu i s'ho passa bé.


Oriol Pla, Marta Millà i Xavi Sáez acompanyen Pol López per interpretar, fer els petits canvis de decorat i, fins i tot, tocar música en directe que vesteix i crea un clima fosc, rural i amb punts escatològics. 'La calavera de Connemara', entre la comèdia i el 'thriller', és una producció de la Villarroel representada per primera vegada al setembre de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.