'Mi vida sin mí' inaugura aquesta nit el cicle de cinema d'autor en versió original


  • Comparteix:

La sessió és a les 10 de la nit, a un preu de 3 euros

La sessió és a les 10 de la nit, a un preu de 3 euros

La pel·lícula 'Mi vida sin mí', d'Isabel Coixet, dóna aquesta nit el tret de sortida al cicle de cinema d'autor en versió original que organitzen l'Ajuntament i Cinesa. De moment, s'ha programat 13 pel·lícules que es podran veure tots els dijous a la nit fins el 23 de desembre. El preu de l'entrada és de 3 euros.

Els amants del cinema en versió original tenen una cita cada dijous a la nit amb els cinemes de Sant Cugat. I és que des d'avui, l'Ajuntament i Cinesa ofereix un nou cicle de cinema d'autor en versió original.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és cobrir una mancança que hi havia a la nostra ciutat i donar una alternativa a aquells espectadors que sovint han de baixar a Barcelona per veure alguns títols en versió original. Ho explica la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé.

Àngels Solé

Sant Cugat té des de fa anys una oferta de cinema comercial però no hi havia la possibilitat de veure algunes pel·lícules en versió original i havíem d'anar a Barcelona.


De moment, s'han programat 13 pel·lícules que es podran veure fins el 23 de desembre. La selecció dels títiols ha anat a càrrec del crític de cinema valldoreixenc, Àngels Comas, que assegura que no s'han seguit criteris 'elitistes' sinó que s'han tingut en compte les preferències expressades pel públic.

Àngel Comas

Són pel·lícules personals, d'autor, però no experimentals. Hem buscat obres que connectin amb el públic.


El cicle, aptrocinat per Acesa, arrenca aquesta nit amb la pel·lícula 'Mi vida sin mí', d'Isabel Coixet, i continurà amb títols com 'La habitación del hijo', 'Mystic River', 'Apocalypse now redux' o 'El hombre que nunca estuvo allí', entre d'altres.

Si la iniciativa té èxit, la voluntat és donar-hi una continuïtat amb programacions de periodicitat trimestral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.