El Grup Mediterrània consolida el rejoveniment del Cos de dansa i prepara novetats per Festa Major


  • Comparteix:

L'entitat introduirà innnovacions al Ball de Cercolets de Festa Major / Foto: Grup Mediterrània

L'entitat introduirà innnovacions al Ball de Cercolets de Festa Major / Foto: Grup Mediterrània

El Grup Mediterrània ha aconseguit aquesta temporada consolidar la continuïtat dels joves provinents de l'Escola de dansa i assolir l'objectiu de rejovenir el Cos de dansa adult. L'entitat afronta el 2018 amb l'estrena de Cecília Corbella i Clàudia Viñallonga com a directores de l'Esbart i prepara les tres grans actuacions habituals a la ciutat, enguany amb novetats en la cercavila de Festa Major.

El Grup Mediterrània vol que al Ball de Cercolets participin també els adults i no només els infants de l'Escola de dansa. A banda de les activitats de Festa Major, el grup també farà la Trobada d'esbarts infantils i juvenils el 14 d'abril a la plaça de l'Om i participarà als actes de celebració del Dia Internacional de la Dansa amb una coreografia conjunta, tal com ja va fer l'any passat.

La membre de la junta de l'entitat, Anna Mayol, expressa la satisfacció pel rejoveniment del Cos de dansa a través dels joves que deixen l'Escola.

Anna Mayol

Aquest any ha entrat una gran fornada de gent d'entre 16 i 19 anys. Era la nostra intenció tenir el seguiment dels nens que vénen de l'Escola de Dansa i pugen cap al Cos de Dansa, i ho hem aconseguit.


El Grup Mediterrània, format per una trentena d'alumnes i una vintena de membres del Cos de dansa, també està treballant per concretar l'habitual intercanvi folklòric de cara a l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.