L'Ateneu acull des d'avui una exposició de fotografies de la Jungla de Calais


  • Comparteix:

Imatge d'Yves Dimant del camp de Calais del documental 'La Jungla' / Foto: Catalanfilms.cat

Imatge d'Yves Dimant del camp de Calais del documental 'La Jungla' / Foto: Catalanfilms.cat

L'Ateneu proposa la mostra 'Where is everyone', aquest divendres a dos quarts de deu del matí. És una exposició amb fotografies del santcugatenc Yves Dimant, resultat de l'experiència al camp de refugiats la Jungla de Calais, el més gran d'Europa, clausurat l'any 2016. La mostra es podrà veure fins al 22 de febrer.

'Where is everyone' és un recull de 20 fotografies analògiques en blanc i negre de retrats i paisatges del camp, que mostren els rostres de la gent que hi vivia i les males condicions en que ho feien. Yves Dimant ha explicat que amb el seu treball vol que el públic es pregunti on deuen ser actualment tots els refugiats i voluntaris que ell va captar amb la càmera després que el camp desaparegués.

Yves Dimant

On estan els refugiats ara? La meva resposta és que òbviament estan al voltant dels nostres carrers per tots els països de la comunitat europea. I on està tota la gent que no fa res? En referència als voluntaris que van treballar amb sang i fetge.


Yves Dimant va capturar les imatges entre el març i l'octubre de 2016 quan va anar-hi per gravar el documental 'La Jungla' que va realitzar amb el també santcugatenc Dani Velázquez.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.