Sant Cugat acollirà la Trobada de Percussió de l'Associació Catalana d'Escoles de Música


  • Comparteix:

El concert tindrà lloc a l'abril / Foto: ACEM

El concert tindrà lloc a l'abril / Foto: ACEM

Sant Cugat acollirà el diumenge 15 d'abril la Trobada d'Instruments de Percussió que organitza l'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM) amb motiu del seu 25è aniversari. 350 alumnes i professors de 35 centres d'ensenyament musical faran possible aquest acte durant tot el dia, que acabarà a les cinc de la tarda amb un concert obert al públic on es mostrarà tot el repertori treballat durant la jornada. L'espai on es realitzarà la trobada està encara per determinar.

L'ACEM celebrarà el quart de segle de vida amb nou concerts arreu del país que suposaran la participació de 7.000 músics i 300 ballarins. La primera activitat de l'efemèride serà aquest diumenge al MNAC de Barcelona amb un concert de corda fregada amb més de 1.000 músics i l'última serà un concert al RCDE Stadium de Cornellà-El Prat amb més de 6.000 músics.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.