'Priscilla, reina del desierto' s'exhibeix al Teatre-Auditori davant un públic heterogeni


  • Comparteix:

Les aventures i els ritmes del musical 'Priscilla, reina del desierto' s'han mostrat al Teatre-Auditori davant un públic format per persones de totes les edats i col·lectius. Es tracta d'un muntatge basat en la pel·lícula homònima que s'ha pogut veure a l'equipament des d'aquest dijous i fins diumenge i que explica les experiències de tres 'drag queens' que travessen el dessert d'Austràlia en autobús. La música d'intèrprets com Tina Turner, Madonna i Gloria Gaynor acompanyen un espectacle que ha tancat a Sant Cugat la gira catalana.

'Priscilla, reina del desierto' narra la història de tres personatges que han d'anar de Sydney al centre d'Austràlia per actuar a un hotel. La pel·lícula original, estrenada el 1994, va tenir un gran impacte en la comunitat gai, tot i que és un espectacle que poden gaudir tots els públics. Ho ha explicat l'actor que fa de Bernadette, Armando Pita.

Armando Pita

Hi ha tot tipus de públic al pati de butaques: des d'infants fins a gent gran. La gent empatitza molt amb els personatges.


El musical ha passat pel Teatre-Auditori amb set funcions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.