Els Amics de les Arts posen dempeus el Teatre-Auditori de Sant Cugat amb tots els seus grans hits


  • Comparteix:

Els Amics de les Arts han posat dempeus aquest dijous el Teatre-Auditori en el concert de presentació del seu últim disc, 'Un estrany poder'. Joan Enric Barceló, Eduard Costa, Ferran Piqué i Dani Alegret han contagiat la seva energia i el ritme encomanadís de les cançons a una platea entregada que a mig concert ja no ha pogut reprimir més les ganes de ballar i ha vibrat amb grans èxits de la banda com 'Ja no ens passa', 'Monsieur Cousteau', 'Jean-Luc' o 'El seu gran hit'.

'Un estrany poder' és el quart àlbum d’estudi d'Els Amics de les Arts, que en aquesta ocasió han apostat pels arranjaments electrònics de la mà del productor escocès Tony Doogan. La banda ha combinat cançons d'aquest treball, com ara '30 dies sense cap accident', 'No ho entens' o 'Les coses', amb clàssics com 'Louisiana i els camps de cotó', 'Les meves ex i tu', 'L'home que treballa fent de gos' o 'El matrimoni Arnolfini'.

Joan Enric Barceló i Dani Alegret, guitarra i piano del grup, expliquen perquè els agrada incloure cançons 'antigues' a la segona part de la gira.

Joan Enric Barceló i Dani Alegret

Tenim la sort de fer una gira llarga i sempre ens agrada canviar just a la meitat, coincidint amb el canvi d'any. La idea és repartir joc amb cançons antigues que fa temps que no toquem.


Els Amics de les Arts han interactuat constantment amb el públic i han volgut donar un toc nadalenc a l'espectacle, ja que el concert a Sant Cugat estava previst inicialment per al 21 de desembre. Per això han repartit regals com samarretes o discos entre alguns afortunats i han compartit torrons a la sortida amb tots els assistents.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.