Ferran Piqué (Els Amics de les Arts): ''Un estrany poder' ens ha donat moltes alegries'


  • Comparteix:

Piqué, el segon per la dreta, ha parlat amb Cugat.cat / Foto: Creative Commons

Piqué, el segon per la dreta, ha parlat amb Cugat.cat / Foto: Creative Commons

Els Amics de les Arts presenten aquest dijous, a les nou del vespre al Teatre Auditori, el seu darrer treball 'Un estrany poder'. La formació pujarà a l'escenari santcugatenc després d'haver ajornat la data a causa de la convocatòria de les eleccions al Parlament. Els Amics de les Arts han tornat al panorama musical després de tres anys de silenci i ho han fet amb un repertori renovat a càrrec del productor escocès Tony Doogan (Belle&Sebastian, Mogway i Teenage Fan Club). El guitarrista Ferran Piqué ha promés que aquest dijous 'tornarà a ser Nadal' al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

Les frases més destacades de l'entrevista

- 'Quan havíem de venir el 21 de desembre teniem la intenció de fer un bolo de Nadal. Com que ho tenim tot preparat hem pensat que ¿per què no pot ser Nadal un 8 de febrer? Així que hem preparat algunes sorpreses'.

- 'Al principi ens afectaven les crítiques, és clar que si!, però vam haver d'aprendre a relativitzar. Un ha d'acceptar que no pot agradar a tothom, tampoc no és la nostra intenció. Avui dia la gent de seguida fa un crit i els quatre titulars. Trobar gent que critiqui amb sentit és difícil'.

- 'Cada cop que volem treure un treball ens plantegem fer alguna cosa nova. En aquest moment és quan pensem què és el que no hem de canviar. A la vegada, també ens considerem un grup eclèctic i hem fet de tot'.

- Recordo la gira de comiat de 'Bed&Breakfast', ara fa set anys, com un moment en què vaig pensar que no podiem arribar més lluny. Els anys m'han demostrat que encara hem arribat més lluny i que encara ens queden per fer moltes coses'.

- 'Pot sonar a tòpic però la veritat és que el millor premi és tenir el públic que tenim. Sense ells no tindria sentit res del que fem. Tenim molta sort'.

- Estem molt contents amb el nou treball. La gent ha abraçat el single 'El seu gran hit' com ho van fer amb 'Jean Luc' i de cop i volta hem vist com el nostre repertori es rejovenia'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.