L'arpista Laia Barberà protagonitza dissabte el primer concert del cicle de música de cambra de l'OSSC


  • Comparteix:

Imatge de la jove arpista Laia Barberà / Foto: OSSC

Imatge de la jove arpista Laia Barberà / Foto: OSSC

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) ofereix aquest dissabte a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels el primer concert del cicle de música de cambra amb l'arpista solista Laia Barberà. La jove músic, de 18 anys, interpretarà juntament amb una quinzena de músics de l'OSSC un repertori amb composicions de Mozart i Txaikovski. El concert comença a les dotze del migdia i l'entrada és gratuïta per als socis de l'OSSC i amb un preu de nou euros per a la resta.

Tots els concerts del cicle començaran amb una introducció sobre les obres que s'interpreten, seguida de 45 minuts de música i un final amb copa de cava per comentar l'actuació. El director de l'OSSC, Josep Ferré, ha explicat que volen 'desmitificar' la música clàssica i que el públic 's'ho passi bé' per assistir a altres concerts.

Josep Ferré

Es tracta de desmitificar el que representa un concert de música clàssica. Que la gent vingui i s'ho passi bé i que després tingui ganes d'anar a veure un concert amb l'orquestra completa.


El primer concert del cicle contraposa dos compositors d'èpoques i estils molt diferents. S'interpretarà 'Divertimento en Re', de Wolfgang Amadeus Mozart i la 'Suite del Trencanous', de Piotr Ilitx Txaikovski, escrita pràcticament 100 anys després.

Laia Barberà cursa primer a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb l'arpista titular de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Barberà ha obtingut diversos premis ArpaPlus des de 2010 i també ha estat reconeguda com a millor intèrpret de cordes polsades el 2013 i amb el primer premi al Talent Individual dins la categoria Jove del concurs BBVA l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.