Els cines de Sant Cugat estrenen 'Cincuenta sombras liberadas', l'última entrega de la trilogia eròtica


  • Comparteix:

Arriba a la gran pantalla dels cinemes de Sant Cugat la tercera i última entrega de la saga 'Cincuenta sombras', 'Cincuenta sombras liberadas', que ha portat a la gran pantalla la novel·la homònima d'E.L. James. Yelmo també proposa el retorn al cinema de les aventures de l'abella Maya al film d'animació 'La Abeja Maya. Los Juegos de la Miel' dirigida per Noel Cleary i Alexs Stadermann.

ESCOLTA-HO

'Cincuenta sombras liberadas'
Convençuts que han deixat enrere les fosques ombres del passat, els recent casats Christian Grey i Ana Steele es submergeixen a la seva estreta relació i gaudeixen del matrimoni envoltats d'una luxosa vida en què Grey posa el món als peus de la jove. Però just quan la parella es comença a acostumar a l'estabilitat de ser la senyora i el senyor Grey, apareixen noves amenaces que posaran la seva felicitat en perill.



'La Abeja Maya. Los Juegos de la Miel'
En aquesta història la famosa avella s'haurà d'unir a un equip d'insectes rebels i competir als 'Jocs de la mel' per salvar la reina i les seves companyes. Per aconseguir-ho haurà de guanyar l'equip de Buzztrópolis liderat per la Violet.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.