El Gall del Carnaval carrega contra les 'disfresses' de la política local


  • Comparteix:

El Gall de Carnaval ja té la vara d'alcaldia

El Gall de Carnaval ja té la vara d'alcaldia

El Gall de Carnaval ja té la vara d'alcaldia i s'ha fet amb el poder de Sant Cugat. La figura local del rei Carnestoltes ha donat aquest dijous el tret de sortida a la gresca amb un discurs en el qual ha carregat contra els polítics locals. Així, ha criticat l'Ajuntament per 'la municipalització' de la festa de Cap d'Any, ha evidenciat l'absència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i ha assenyalat el PDeCAT per ser 'una disfressa' de CDC. La presa de possessió del poder engega quatre dies d'activitats on la disbauxa serà protagonista.



El Gall també ha carregat contra el PSC per haver-se aliat, en referència al pacte de govern, amb el PDeCAT, i contra Cs 'per aplaudir els cops de porra' de l'1-O. També ha criticat l'equip de govern, al qual vincula als presumptes casos de finançament irregular de CDC.

Gall de Carnaval

Creieu que si us disfresseu de PDeCAT oblidarem les vostres malifetes? Per molt que disfrasseu el poble d''smart city' som i serem la capital del 3%.


També ha estat crítica la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, que abans d'entregar la vara d'alcaldia a la bèstia del Carnaval ha reclamat l'alliberament dels presos polítics.

Les activitats d'aquest dijous han començat amb el ball dels estirats i amb una cercavila des de la plaça de Sant Pere fins a Octavià, on els repics de tambor han fet baixar del Monestir al Gall. En cercavila, el rei Carnestoltes ha baixat a la plaça de la Vila on, després del seu discurs de presa de possessió, s'ha ofert botifarra d'ou i cava per a tothom.

El Carnaval segueix aquest divendres amb el Cercatasques i als districtes, a Mira-sol i a la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.