'Habemus i punt' guanya el concurs de comparses de la rua del Carnaval de Sant Cugat


Temes relacionats

El Gall del Carnaval carrega contra les 'disfresses' de la política local ( 8/feb/18)

El centenari del tren a Sant Cugat marca la temàtica de les disfresses de Carnaval ( 7/feb/18)


  • Comparteix:

La comparsa 'Habemus i punt' s'ha endut el premi de 300 euros del concurs de comparses de la rua de Carnaval d'aquest dissabte. El grup guanyador ha recreat la guàrdia suïssa del Vaticà amb una de les seves membres disfressada de Papa. 'Moonwalk' i 'Les govindes de Sant Cugat' han rebut una menció especial per part del jurat, que ha valorat la disfressa, l'originalitat, l'actuació i la participació amb el públic de les vuit comparses que han participat al concurs.



La membre de la comparsa guanyadora Clara Hosta considera que el jurat ha valorat que les disfresses estaven fetes a mà i que s'havien preparat l'actuació sobre l'escenari.

Clara Hosta

Crec que el que ha valorat és que la disfressa està molt treballada, totes iguals i fetes a mà. A més aquest any també ens ho hem preparat a l'escenari i s'ha notat.


La rua ha iniciat el recorregut a la cruïlla entre l'avinguda de Cerdanyola i el passeig de Torreblanca. Al carrer de la Creu amb el carrer de Montserrat les vuit comparses participants han fet la primera actuació per als membres del jurat. El recorregut ha finalitzat a la plaça d'Octavià, on les agrupacions han tornat a actuar sobre l'escenari.

Helena Ferrer i Núria Mata, dues de les membres del jurat, han destacat el nivell d'aquest any, però també han fet una crida als santcugatencs perquè es presentin més comparses al concurs.

H. Ferrer i N. Mata

Pensem que podria animar-se a participar més la gent, vuit comparses són poques. / Veus grups de gent disfressada que podrien presentar-se, passar-s'ho bé i qui sap si guanyar el premi.


La festa ha continuat a l'envelat de Carnaval, al parc de Ramon Barnils, amb la música de Rocktàmbuls i del DJ Orgull Gall fins a les sis de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.