La nova proposta de la companyia jove de l'Institut del Teatre IT Dansa, avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle

Imatge de l'espectacle

La companyia jove de l'Institut del Teatre IT Dansa porta aquest dissabte al Teatre-Auditori el seu nou espectacle després de presentar-lo durant la setmana a gairebé 3.000 alumnes de 43 centres educatius d'arreu del país. 16 joves ballarins d'entre 18 i 23 anys, que s'acaben de graduar, interpretaran coreografies contemporànies d'Alexander Ekman, Rafael Bonachela i Jirí Kylián en un espectacle que pretén apropar la dansa contemporània a un públic familiar. L'espectacle té una durada d'uns 70 minuts i el preu de l'entrada és d'entre 13 i 15 euros.

La directora artística d'IT Dansa, Catherine Allard, ha explicat a Cugat.cat el disseny de l'espectacle.

Catherine Allard

És un espectacle de tres peces molt diferents que ja teníem de fa temps. Comença amb alegria i acaba amb alegria, i la del mig és més seriosa.


Programa

'WHIM', una peça coreografiada per Alexander Ekman sobre com, externament, hem de mantenir el seny, fins i tot quan 'ens estem tornant bojos per dins'. Es tracta d'un viatge a les emocions humanes mitjançant una diversitat de situacions inspirades en la vida.

'Naked thoughts' és una coreografia més tècnica i 'seriosa', plena d'energia i dinamisme. Vuit ballarins emprenen un viatge gràcies al moviment i els sentiments, a vegades complicats, perillosos, tendres i ambigus. Una creació del coreògraf català Rafael Bonachela inspirada en les 'ciberpoesies' de l'artista Ainize Txopitea.

'Sechs Tänze' és una peça del ballarí i coreògraf txec Jirí Kylián que barreja diversió i mort amb un humor negre ben esmolat que mostra la relativitat dels valors. Les sis danses alemanyes revelen l'habilitat de Mozart per reaccionar davant les circumstàncies adverses amb un esclat de poesia de l'absurd.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.