Màxima afluència al Petits Camaleons Bonus Track en la represa del festival suspès l'1-O


Temes relacionats

Entrades exhaurides per al Petits Camaleons Bonus Track d'aquest diumenge (13/feb/18)

El resum d'una edició de Petits Camaleons marcada per l'1-O ( 2/oct/17)

Petits Camaleons anul·la les activitats per 'la situació que viu el país' ( 1/oct/17)


  • Comparteix:

La segona part de la 6a edició del festival Petits Camaleons ha tornat a fer ple en la represa dels espectacles pendents suspesos pels fets de l'1-O. 16 actuacions de 30 minuts cadascuna d'artistes com Txarango, Joan Miquel Oliver, Fundación Tony Manero i The Penguins, entre d'altres, han fet gaudir als més petits i també als adults que els acompanyaven.



Els artistes valoren la iniciativa i l'experiència de tocar per a un públic de totes les edats. Ho han explicat a Cugat.cat els cantants de Txarango, Coriolà, The Penguins i la Fundación Tony Manero.

Artistes

És un concert que sempre estem més nerviosos que els altres. / Triem cançons que tinguin una mica més de ritme i moviment per als nens, que crec que ho necessiten. / Casa molt bé la música jamaicana amb la música popular catalana, llavors sembla que els nens ho hagin escoltat tota la vida. / Al final han ballat i tot, suposo que la reacció ha estat bona, però la ment dels nens és una cosa molt estranya.


De la seva banda, els assistents destaquen el caràcter familiar de la proposta.

Assistents

Està super bé, perquè així els pares també gaudim. / Venim a veure Txarango que ens agrada molt. / Ens agrada perquè és una activitat per als pares que també gaudeixen els nens. És interessant per implicar tota la família. / M'agrada tot. / Portem venint uns anys i m'agrada molt la música.


Els concerts s'han repartit en tres escenaris: el Teatre-Auditori, l'escenari Obra Social 'La Caixa' i a l'Aula Magna del Conservatori. A més, també s'han habilitat les instal·lacions de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i l'exterior del Teatre-Auditori per oferir serveis de Food Tracks, zones de jocs, espais solidaris i zones de signatures dels artistes.

El festival estava programat per celebrar-se durant el cap de setmana del dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d'octubre. Manel, La Iaia, Blaumut i Doctor Prats, entre d'altres, van protagonitzar la jornada del dissabte. En canvi, l'organització va anul·lar totes les activitats programades per a l'1 d'octubre arran de la situació política que vivia el país.

La propera edició del Petits Camaleons està prevista per al cap de setmana del 6 i 7 d'octubre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.