El drama és el protagonista en les estrenes d'aquesta setmana als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les estrenes de cinema porten aquest divendres a les sales de Sant Cugat la pel·lícula 'Lady Bird', escrita i dirigida per Greta Gerwig i amb sis nominacions als Oscar. També arriba a les pantalles 'Yo, Tonya', protagonitzada per Margot Robbie i basada en una història real. Yelmo, a més, proposa el drama 'Todo el dinero del mundo', una altra pel·lícula basada en fets reals que van tenir lloc als anys 70, del director de 'Blade runner' i 'Gladiator', Ridley Scott. Els cinemes del centre comercial també projectaran a partir d'aquest divendres el film d'animació alemany 'Una familia feliz'.

'Lady Bird'
Aquesta barreja de drama i comèdia mostra la revoltosa adolescència d'una noia que es fa dir 'Lady Bird' i amb inclinacions artístiques. Durant el seu últim any d'institut es muda al nord de Califòrnia. Lluny de la influència i l'ombra protectora de la seva mare, la jove haurà de trobar el camí per créixer com a persona i com a dona.

El film està escrit i dirigit per l'estatunidenca Greta Gerwig i protagonitzada per Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Lucas Hedges i Tracy Letts. Està nominada a sis Oscar.



'Yo, Tonya'
Tonya Harding, interpretada per Margot Robbie, va dominar la pista de gel amb un estil de patinatge totalment únic, però també es va convertir en el centre de tots els titulars i d'un dels grans escàndols de la història de l'esport.

Aquesta biografia dramàtica, dirigida per Craig Gillespie, està basada en uns fets reals dels anys 90.



'Todo el dinero del mundo'
L'any 1973 a Itàlia va tenir lloc el segrest de John Paul Getty III, i aquest film mostra els fets reals d'aquesta història i com la desesperació de la mare per recuperar el seu fill l'obliguen a demanar ajuda al seu pare, el magnat del petroli i un dels homes més rics del món, perquè pagui el rescat.

El director de 'Blade runner' i 'Gladiator', Ridley Scott, estrena un drama i un thriller de segrestos protagonitzat per Michelle Williams i Christopher Plummer i amb nominacions als Oscar i als Globus d'Or al millor director i al millor actor.



'Una família feliz'
La família Wishbone no és exactament una família feliç, per això, la mare Emma els portarà a un parc temàtic i deixar les diferències a un costat. Fins que es troben amb una bruixa, qui els converteix a tots quatre en monstres: a la mare Emma en un vampir, al pare Frank en Frankenstein, a la filla Fee en una mòmia i al fill Max en un llop. El conjur només es trencarà quan la família Wishbone sigui realment feliç.

Aquesta comèdia alemanya d'animació està dirigida per Holger Tappe.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.