Mares del Ciutat d'Alba organitzen un concert benèfic per a la Barcelona Magic Line


  • Comparteix:

L'actuació tindrà lloc a El Siglo del Mercantic / Foto: El Siglo

L'actuació tindrà lloc a El Siglo del Mercantic / Foto: El Siglo

Un grup de mares de l'escola Ciutat d'Alba impulsen aquest divendres a les onze de la nit a El Siglo Mercantic un concert solidari per recaptar fons per a la la Barcelona Magic Line (BML), una iniciativa destinada als projectes socials de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu. El grup Rock The Night serà l'encarregat de la música i les entrades per al concert costen 15 euros, 12 si es compren de manera anticipada.

És la tercera vegada que aquest grup de 12 mares participen d'aquesta iniciativa. Una d'elles, Elissa Belzunce, ha explicat les motivacions per tirar endavant aquestes accions, amb les quals pretenen recollir uns 2.500 euros.

Elissa Belzunce

Som un dels equips amb el llistó més alt. Cada any hem apostat que recaptarien més.


Les mares han organitzat també un torneig de pàdel. Les activitats tenen com a patrocinadors la Carnisseria Segarra, Tot bo, Sant Cugat Esports, Padel INdoor DiR, Cafè Belgrado, Tot Cabell i Pizzeria Touch.

La BML és una caminada solidària per equips i no competitiva que promou la implicació dels participants amb un repte econòmic a assolir abans de la caminada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.