'La habitación del hijo' espera superar l'èxit de la primera jornada del cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

La sessió és aquest dijous, a les 10 de la nit, per un preu de 3 euros

La sessió és aquest dijous, a les 10 de la nit, per un preu de 3 euros

'La habitación del hijo', del director italià Nani Moretti, protagonitza aquesta nit la segona sessió del cicle de cinema d'autor que organitzen l'Ajuntament i Cinesa. Després de l'èxit de la primera sessió, que va omplir de gom a gom la sala, els organitzadors han ampliat l'aforament per donar cabuda a l'elevat nombre d'espectadors que s'interessen per aquesta iniciativa.

'La habitación del hijo' es projecta aquesta nit, a les 10, en versió original a les sales Cinesa de la nostra ciutat. Aquesta és la segona proposta que ofereixen Cinesa i l'Ajuntament, dins del cicle de cinema d'autor.

El film, guardonat amb la Palma d'or de Cannes del 2001, narra el canvi en la vida d'un psicoanalista italià quan, per casualitats de la vida, trenca amb la seva rutina diària.

Desprès de l'èxit de la primera sessió del cicle, amb la projecció de 'Mi vida sin mi', els organitzadors esperen superar l'assistència de públic, que dijous passat va omplir de gom a gom la sala. Per aquest motiu, Cinesa habilitarà aquesta nit una de les sales grans per donar cabuda a un major nombre d'espectadors.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat molt satisfet per l'èxit de la iniciativa.

Lluís Recoder

De moment, tenim garantit que fins a finals d'any, cada dijous, tindrem bon cinema en versió origial. La setmana passada va ser un èxit espectacular.


De moment, Cinesa garanteix la continuïtat del cicle cada dijous fins a finals d'any. El proper 14 d'aquest mes, la programació continuarà amb el film 'Bon voyage', de Jean-Paul Rappeneau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.