El thriller Gorrión Rojo és l'estrena destacada als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les estrenes de cinema porten aquest divendres a les sales de Sant Cugat el thriller 'Gorrión Rojo', la història sobre una ballarina que acaba sent reclutada pels serveis secrets russos i convertida en una espia. Yelmo, també, proposa la pel·lícula espanyola'Sin Rodeos, comèdia dirigida per Santiago Segura i protagonitzada per Maribel Verdú. A més, les sales del centre comercial projecten el film d'animació 'El hijo de Bigfoot' sobre un noi de 13 anys que descobreix la veritat de la desaparició del seu pare.

'Gorrión Rojo'
El thriller dirigit per Francis Lawrence explica la història de Dominika Egorova, una jove ballarina que es veu obligada a abandonar aquest món per culpa d'una fractura. La protagonista, interpretada per Jennifer Lawrence, és reclutada pels serveis secrets de Rússia i passarà a formar part d'un programa ultra secret de la KGB anomenat Gorrión Rojo, on aprendrà l'art de l'espionatge utilitzant mètodes de seducció.




'Sin Rodeos'
Una comèdia de Santiago Segura sobre l'aparent vida perfecte de Paz: bona feina, amigues, parella estable. Però alguna cosa no va bé... Paz no s'atreveix a dir el que no li agrada del seu entorn. Així que decideix visitar un sanador indi, qui li dóna una poció de plantes. Des que se la pren, Paz comença a dir tot el que pensa sense filtre. El film està protagonitzat per Maribel Verdú, i també hi trobem actors com David Guapo, Cristina Castaño i Cristina Pedroche.




'El hijo de Bigfoot'
Aquesta pel·lícula de dibuixos animats tracta la història d'Adam, un noi de 13 anys com qualsevol altra, que vol descobrir la veritat sobre la desaparició del seu pare, qui resulta ser el llegendari 'Bigfoot', que s'amaga al bosc. Tots dos, juntament amb els amics del bosc, hauran de lluitar contra els científics d'HairCo, que volen fer experiments amb el seu especial ADN.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.