Música clàssica, dansa urbana i literatura amb 'Pere i el llop', aquest dissabte al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle / Foto: Teatre-Auditori

Imatge de l'espectacle / Foto: Teatre-Auditori

L'Orquestra Simfònica del Vallès i els Brodas Bros porten aquest dissabte un 'original i multidisciplinari' 'Pere i el llop' al Teatre-Auditori que combina la música clàssica, la dansa urbana i la literatura. Es tracta d'un espectacle per a un públic familiar que narra alguns dels contes infantils més coneguts en format musical i que compta amb la col·laboració del Sonar Kids. La cita és a les set de la tarda i té una durada d'una hora. L'entrada té un preu general de 20 euros i és gratuïta per als menors de tres anys.

L'espectacle reuneix peces de dos dels compositors més importants del segle XX, Maurice Ravel i Sergei Prokòfiev, interpretades per l'Orquestra Simfònica del Vallès amb una de les companyies més exitoses del moment, els Brodas Bros. El programa del concert, narrat i coreografiat íntegrament per Brodas Bros, està concebut com un viatge per una selecció de contes musicats. A més de 'Pere i el Llop' de Prokòfiev, també s'inclou una selecció de peces infantils de la suite 'Mamà Oca', obra musical del pianista i compositor francès Maurice Ravel.

L'obra ha suposat per als Brodas Bros enfrontar-se a un nou repte: coreografiar música clàssica durant tot un muntatge. El director de la companyia, Lluc Fruitós, ha explicat que tant els músics com els dansaires han gaudit de l'experiència.

Lluc Fruitós

Musicalment anem a un altre registre, però ens ha agradat molt. Assajar amb l'orquestra posa la pell de gallina.


Es tracta d'un espectacle que motiva especialment la companyia de dansa, ja que agraeixen la transparència que mostra el públic infantil.

Lluc Fruitós

Els nens ens encanten perquè són un públic molt real. És un públic difícil.


L'espectacle es va estrenar a principis de febrer al Palau de la Música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.