La Diputació assumeix el premi de teatre Frederic Roda, en honor l'impulsor de la Unipau


  • Comparteix:

Frederic Roda va impulsar la Unipau i el premi Víctor Seix de Polemologia / Foto: Òmnium

Frederic Roda va impulsar la Unipau i el premi Víctor Seix de Polemologia / Foto: Òmnium

La Diputació de Barcelona assumeix la convocatòria del premi Frederic Roda de Teatre 2018, que porta el nom de l'impulsor de la Unipau. El guardó va néixer el 2014 dins la Nit de Santa Llúcia i se'n van celebrar dues edicions. L'ens supramunicipal i l'Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB) assumeixen el premi aquest any i representants dels espais escènics municipals de referència a la demarcació triaran el guanyador entre les sis millors obres, escollides per l'agrupació.

Per participar en aquest premi caldrà ser major d'edat i presentar una obra original, inèdita i no estrenada amb temàtica lliure. El termini de presentació finalitza el 15 d'abril i la resolució es farà pública al juny.

Frederic Roda, a més d'impulsar la Unipau, el premi Víctor Seix de Polemologia i el Memorial Joan XXIII, també va cofundar la mateixa ADB i va ser sosdirector de l'Institut del Teatre, director de l'Institut d'Estudis Pirandelians, director teatre, crític i pedagog.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.