L'OSSC transporta a l'Argentina el públic del Teatre-Auditori amb un homenatge a Piazzola


  • Comparteix:

L'Oquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) ha emocionat aquest divendres el públic del Teatre-Auditori amb l'espectacle 'Clàssics argentins'. L'espectacle ha fet un repàs de la música argentina del segle XX amb un paper clau per al tango i per al compositor Astor Piazzola. A més, l'OSSC ha comptat amb tres convidats: els solistes Marcelo Mercadante i Juan Esteban Cuacci i el director Santiago Serrate.

Amb l'acompanyament d'una seixantena de músics de l'OSSC, els dos músics argentins han recordat Buenos Aires amb un homenatge a un dels principals compositors argentins del segle XX, Astor Piazzola. El bandoneó de Marcelo Mercadante i el piano de Juan Esteban Cuacci han transportat els espectadors del Teatre-Auditori a l'Argentina amb la interpretació de diverses obres dels dos solistes amb arranjaments fets especialment per a la ocasió. Ho explica el bandoneista Marcelo Mercadante.

Marcelo Mercadante

Tota la música que toquem, les orquestracions, està escrita especialment per a aquest concert, per a aquest format. És un honor, i més per mi que porto vivint aquí molts anys i he tocat diverses vegades en aquest auditori.


De la seva banda, el pianista Juan Esteban Cuacci ha destacat la rebuda que han tingut ells i la seva música per part de l'OSSC.

Juan Esteban Cuacci

Estem molt contents de tocar amb aquesta orquestra que ens ha rebut molt bé des del primer dia. És una música nova per a l'orquestra, composta per nosaltres i arreglada especialment per a aquesta orquestra i ens hem sentit com a casa.


El concert, que ha comptat amb la direcció de Santiago Serrate com a convidat, ha acabat amb la interpretació de peces del mateix Piazzola i també amb composicions d'Arturo Márquez i del català Lluís Benejam. La propera proposta de l'OSSC al Teatre-Auditori serà el concert de Sant Jordi, el 23 d'abril, en què interpretaran peces de Manuel Oltra, Joan Lamote de Grignon i Salvador Brotons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.