La mostra de Firart encara el 25è aniversari amb el repte de seguir acostant l'art a Sant Cugat


Temes relacionats

La música i la gastronomia protagonitzen les activitats de novembre a l'Ateneu (31/oct/17)

Firart inaugura la mostra col·lectiva 'La llum' i anuncia homenatge a Marigot (11/des/15)


  • Comparteix:

La mostra de l'associació Firart, que dos diumenges de cada mes s'exhibeix al carrer de Santiago Rusiñol, encara el 25è aniversari amb el repte de continuar acostant l'art a la ciutat. Després de prop d'un quart de segle en marxa, l'associació considera que Sant Cugat és un municipi interessat en la cultura, tot i que també reconeixen que la crisi econòmica ha repercutit en el sector.

La tresorera de l'entitat, Montse Cabús, ha explicat a Cugat.cat que el repte de l'associació és seguir mostrant l'art a la ciutat, així com també augmentar la difusió de les seves propostes.

Montse Cabús

Ens faltaria anunciar-nos més, ja que l'emplaçament ja és adequat. Hi ha hagut opinions de tot, però crec que si hem de vendre o no vendre ho farem igual en un lloc que en un altre.


Per als paradistes, que són prop d'una dotzena, la mostra al carrer és una manera d'acostar les seves obres al públic.

Paradistes

Fa dos o tres anys que estem apuntats a Firart. Volíem mostrar la nostra obra i avui ha estat el primer dia. / Sempre tens contacte amb la gent i la veritat és que l'obra agrada. / Potser el moment no és el més idoni per la crisi, però tot i així la gent segueix apostant per l'obra d'art.


Per als vianants, l'art és una forma d'interpel·lació i de gaudi.

Vianants

Transmet felicitat. M'agraden els colors, sobretot els més brillants. / Hem vingut expressament perquè ens agrada molt l'art, i de fet l'estudiem.


La mostra al carrer de Firart té lloc el primer i el tercer diumenge de cada mes al carrer de Santiago Rusiñol. Una activitat que l'associació ofereix juntament amb altres propostes durant l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.