Las Migas tanquen gira i etapa al Teatre-Auditori amb un concert emotiu i sentit


  • Comparteix:

El quartet Las Migas ha emocionat aquest diumenge el públic del Teatre-Auditori en un concert en què ha repassat alguns dels èxits de la formació. El conjunt format per Alba Carmona, Marta Robles, Alicia Grillo i Roser Loscos ha tancat a l'equipament santcugatenc la gira del seu últim treball 'Vente conmigo' i l'etapa amb Alba Carmona com a veu principal.

'Vente conmigo', publicat a finals del 2016, és l'últim treball d'estudi de Las Migas. Després de presentar-lo a diversos països d'Amèrica i d'Europa, el quartet ha tornat al Teatre-Auditori de Sant Cugat, on es va gestar el directe, per tancar la gira d'un disc que està nominat als Grammy Latinos 2017 com a millor àlbum flamenc. La violinista i corista del grup, Roser Loscos, el defineix com a 'nou' i 'fresc'.

Roser Loscos

És un disc molt nou i molt fresc i estem encantadíssimes de poder-lo presentar a Sant Cugat.


En un concert emotiu que ha servit per tancar l'etapa de set anys de la vocalista Alba Carmona com a veu principal del grup, la formació ha fet un repàs als temes del seu últim disc, però també ha interpretat èxits dels pràcticament 15 anys de trajectòria. Carmona ha destacat el caràcter 'proper' del grup i el segell flamenc de la seva música.

Alba Carmona

Juguem amb la proximitat de parlar de l'amor i expressar emoció i veritat. És veritat que la nostra música és difícil d'etiquetar, però l'estil 'migas' està en tots els temes.


L'actuació forma part de les activitats programades a la ciutat amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. La guitarrista de la banda, Marta Robles, ha assegurat que el grup reivindica en tots els concerts el paper de la dona en l'art.

Marta Robles

No és un concert especial perquè sigui pel Dia de la Dona. Cada concert nostre és una reivindicació perquè els dones s'animin a dedicar-se a allò que els agrada i especialment en l'art.


Tot i mantenir l'arrel del flamenc, a 'Vente conmigo' la formació explora sons més llatins i electrònics. L'àlbum ha comptat amb la producció de Josemi Carmona i amb la col·laboració del cantant Miguel Poveda en un dels temes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.