La Galeria i la Sala Rusiñol inauguren exposició aquest divendres


  • Comparteix:

Una de les peces de Leticia Feduchi / Foto: La Galeria

Una de les peces de Leticia Feduchi / Foto: La Galeria

La Galeria i la Sala Rusiñol inauguren exposicions aquest divendres. En el cas de l'espai del carrer de Sant Jordi ho fa per partida doble amb una mostra de l'obra més recent de la pintora Leticia Feduchi i de l'escultor Pascal Plasencia. Al carrer de Santiago Rusiñol es podrà veure 'Somnis', del pintor Josep Domènech. Les inauguracions seran a dos quarts de vuit del vespre.

Letici Feduchi exposarà per primera vegada a La Galeria amb una sèrie de bodegons de petit format, en oli sobre tela. També s'hi podran veure alguns retrats. El florestà Pascal Plasencia presentarà una vintena d'escultures i relleus en bronze i resina de polièster. Les exposicions acabaran el 4 de maig.

Pel què fa a Domènech, a la sala Rusiñol exposarà la seva tècnica pròpia, basada en la investigació dels materials que empra en l'execució de les seves obres, que estan exposades a llocs com el Museu del Futbol Club Barcelona, el Museu Olímpic de Lausana o la Fundació Ferrés Planella. La mostra es podrà fins al 3 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.