La XCCP ofereix aquest dissabte una doble proposta artística


  • Comparteix:

El Centre d'Art Maristany acollirà les Jornades d'Art i Ciutat / Foto: Google Maps

El Centre d'Art Maristany acollirà les Jornades d'Art i Ciutat / Foto: Google Maps

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) proposa aquest dissabte dos actes centrats en la cultura i l'art. El Centre d'Art Maristany ofereix una jornada d'art i ciutat amb el tema 'Quin espai necessita l'art a Sant Cugat?' per xerrar sobre altres models d'exposar, produir i gestionar l'art avui en dia. D'altra banda, la Casa de Cultura proposa una taula rodona amb Marc Castellnou i Gerard Passola per parlar sobre l'exposició 'Hub Trees' de Núria Benet.

Jornades d'Art i Ciutat: 'Quin espai necessita l'art a Sant Cugat?'
Aquesta jornada comptarà amb la presència d'agents i professionals del sector artístic i es debatrà com els projectes artístics a un territori en particular es poden articular de formes diferents.

Hi participaran José-Antonio Delgado (Un-Zip), Lara Garcia Díaz (Cultural Commons Quest Office), Daniel Berenguer (Col·lectiu És-Fera), Jordina Puntí (Museus de Sant Cugat), Jordi Antas (DAFO Projectes), Ariadna Rodríguez (Nyamnyam), Juan Canela (comissari independent) i l'equip de Fireplace com a moderador.

L'acte, organitzat per l'Ajuntament i Fireplace, tindrà lloc al Centre d'Art Maristany i estarà dividit en dues sessions:
- Sessió 1: de dotze a dos quarts de dues del migdia
- Sessió 2: de dos quarts de cinc a sis de la tarda
L'entrada és gratuïta però l'aforament és limitat i cal fer una reserva prèvia a maristany@santcugat.cat.

Taula rodona amb Marc Castellnou i Gerard Passola
L'activitat està vinculada a l'exposició 'Hub Trees' de Núria Benet, una obra que busca la connexió o reconnexió amb la natura i amb tot allò que ens envolta. A través d'aquestes mostres inspirades en la natura busca fer-nos qüestionar la nostra relació amb l'espai i el temps. La cita és a les sis de la tarda a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.