El violinista libanès Ara Malikian actua aquest diumenge al Teatre-Auditori amb entrades exhaurides


  • Comparteix:

El violinista en una actuació / Foto: Web d'Ara Malikian

El violinista en una actuació / Foto: Web d'Ara Malikian

El violinista libanès d'origen armeni Ara Malikian actuarà aquest diumenge al Teatre-Auditori de Sant Cugat per presentar el disc 'La increïble gira mundial de Violí'. Després de dos intensos anys de gira desgranant la seva biografia vital i musical amb 'Ara 15', el violí inspira un nou repertori on el protagonista és el seu instrument. La proposta musical, d'una hora i mitja de durada, començarà a les set de la tarda. Les entrades ja estan exhaurides.

Ara Malikian és un músic innovador i molt expressiu que sempre fa vibrar al públic. Els assistents podran gaudir d'una experiència musical explosiva i divertida.

El nou disc pretén explicar la història d'un violí que va néixer a Mòdena i va viatjar fins al Líban per trobar-se amb el petit Ara, de tres anys, que havia après a tocar gràcies al seu pare, i del qual ja no se separaria. Plegats van descobrir Paganini i junts viatjarien al llarg dels anys per tots els gèneres musicals que anaven aprenent allà on paraven. Viatjar, escoltar, fusionar, i així arribar al rock i a la música pop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.