Yann Tiersen i la seva música melangiosa arriben avui al Teatre-Auditori amb entrades exhaurides


  • Comparteix:

Yann Tiersen és famós per composar les bandes sonores d''Amèlie' i 'Good bye, Lenin'

Yann Tiersen és famós per composar les bandes sonores d''Amèlie' i 'Good bye, Lenin'

El compositor francès Yann Tiersen actua aquest diumenge al Teatre-Auditori en un concert, l'únic a Catalunya de la gira, on oferirà la seva música carregada de ritmes melancòlics. Així, en aquesta actuació que va exhaurir entrades a principis de febrer sonaran les melodies de pel·lícules com 'Amélie', 'Good bye, Lenin!' i 'Tabarly'. L'espectacle començarà a les set de la tarda.

La fama internacional va arribar a Tiersen el 2001 per la música de la banda sonora d''Amélie', de Jean-Pierre Jeunet, que va aconseguir cinc nominacions als Oscars, entre ells a millor guió original i millor pel·lícula de parla no anglesa. Dos anys més tard va tornar a impregnar amb el seu característic segell sonor 'Good bye, Lenin!', de Wolfgang Becker.

La carrera de Tiersen va més enllà del cinema, ja que ha signat una desena de discos. En aquests treballs també s'aprecia el domini sobre instruments com l'acordeó, el violoncel i el banjo, entre d'altres. La crítica ha classificat l'estil de Tiersen com a minimalista, avantguardista i de nova 'chanson'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.