El Teatre-Auditori estrena aquest diumenge 'La vida en un tren' per commemorar el centenari


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de l'espectacle / Foto: Localpres

Imatge de la presentació de l'espectacle / Foto: Localpres

Sant Cugat commemorarà aquest diumenge el centenari de l'arribada del tren amb el muntatge 'La vida en un tren', una obra coral i 100% santcugatenca. Escrita per Víctor Alexandre i dirigida per Teresa Canas, la producció s'estrena al Teatre-Auditori a les set de la tarda i pujarà a l'escenari prop de 100 actors i més de 200 personatges. Les entrades per a l'espectacle tenen un preu de sis euros, que inclou un llibre amb el text de la peça editat per Edicions Xandri.

'La vida en un tren' proposa un viatge a través de tot un segle. En paraules de l'autor, Víctor Alexandre, durant la presentació de l'espectacle és un 'fresc del que hem estat i un mirall del que som' i d'alguns dels fets més rellevants.

Víctor Alexandre

El que l'espectador veu és un fresc d'aquests cent anys i l'evolució a través del temps que es visualitza en els personatges, els vestits, allò que diuen, allò que pensen, els pentinats, la música. Veiem l'evolució de tot un segle.


La directora Teresa Canas ha estat l'encarregada de donar forma al text amb un muntatge que inclou també músics i cos de ball. De fet, la música ha estat composta pel també santcugatenc David Bozzo. Canas, que assegura que és un repte professional, espera que el públic gaudeixi i s'emocioni.

Teresa Canas

Volem aconseguir que gaudeixin tota l'obra, que s'emocionin i riguin, que segur que ho faran.


El muntatge és un encàrrec del servei de Cultura de l'Ajuntament a la Taula d'Arts Escèniques per celebrar el Dia Mundial del Teatre, que té lloc el 27 de març, en el marc de la commemoració del centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat que la cultura, si és participativa, té un efecte multiplicador.

Carmela Fortuny

La cultura participativa fa que la cultura sigui millor i que el resultat sigui magnífic.


Les entrades es poden adquirir a través del web del Teatre-Auditori o presencialment a l'Oficina de Turisme, ubicada a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.