Baixa assistència al concert de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Aquesta era la primera actuació conjunta de la ONCA i el Quartet Casals

Aquesta era la primera actuació conjunta de la ONCA i el Quartet Casals

L'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra ha ofert un concert al Teatre Auditori de Sant Cugat conjuntament amb el quartet Casals. El punt negatiu, però, ha estat la baixa assistència de públic en un concert on s'esperava públic jove per demostrar que la música clàssica no ha de ser elitista.

El concert ha suposat la primera vegada que l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra i el quartet Casals s'uneixen, i ha estat per fer un recorregut per la música d'escoles europees. Alexis Soriano, director del concert, ha explicat el que aquest concert li ha suposat.

Alexis Soriano

Es una experiencia muy grata, y cuando Gerard me invitó, estaba encantado, y más con en Cuarteto Casals.


Wagner, Elgar, Britten i Stravinsky han estat els autors escollits pel programa d'aquest concert. Els responsables han intentat buscar obres interessants tant pels músics com pel públic, però no ha donat el resultat esperat. Gerard Claret, concertino-director de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra, creu que s'ha de buscar solucions i respostes a la baixa participació.

Gerard Claret

Montar una producció d'aquestes característiques és un esforç considerable per tothom. Però quan veus que la resposta del públic no és molta, has de preguntar-te què passa


A finals d'octubre l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra prepara un concert al Primer Palau del Palau de la Música Catalana, i a inicis de novembre oferiran un concert amb Caetano Veloso.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.